Dé koelboxen specialist van Nederland en België

Wijnkoelkasten zijn dé ideale manier om wijnen te kunnen bewaren en serveren

Geinteresseerd in Wijnkoelkasten om wijnen overzichtelijk en op de juiste temperatuur in op te kunnen slaan? Zoekt u een bedrijf waar koelkasten online aangeboden worden voor de beste prijs/kwaliteitverhouding? Dan moet u beslist bij Wijnkoeling4you zijn! Wijnkoeling4you heeft een nieuwe webshop laten ontwikkelen waar verschillende wijn koelkasten, koelers en bewaarkasten besteld kunnen worden. Wij zijn al vele jaren actief in koelingsproducten en zijn bekend door onze webshop Koelbox4you. Door de toenemende vraag van onze klanten naar koelkasten hebben wij ons assortiment uitgebreid. Hier vindt u nu verschillende degelijke wijnkoelkasten van Dometic. Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen uit verschillende modellen. Deze variëren in opties waaronder maat, accessoires, inhoud en temperatuur. Meer hierover vindt u op onze website.

Wijnkoelkasten van Dometic

Via onze webshop kunt u verschillende wijnkoelkasten van Dometic bestellen. Zo hebben wij de Dometic MaCave S17G. Deze koelkasten bevatten de volgende kenmerken:

  • Capaciteit 17 bordeaux bottles, 75cl
  • Binnenverlichting
  • Diepte (mm)     615
  • Hoogte (mm)    820
  • Breedte (mm)   295

Deze wijnkoelkasten kunnen op twee verschillende temperatuurzones ingesteld worden, van 5 °C tot 22 °C. Daarnaast bevatten ze in hoogte verstelbare poten en hebben ze een digitale weergave van temperatuur. Bijkomende voordelen zijn: blauwe LED-binnenverlichting, afsluitbare glazen deur, met filter tegen uv-straling en een actieve-koolstoffilter en vochtreservoir voor een optimale klimaatregeling in de kast. Benieuwd hoe zo’n wijnkoelkast eruit ziet? Bekijk deze dan gerust op onze website. Indien wenselijk kunt u ook bij ons langs komen in de showroom. Hier hebben wij alle soorten wijnkoelkasten staan.

Waarom wijnkoelkasten?

Wijnkoelkasten zijn beslist een ware toevoeging in ieder interieur voor echte wijnliefhebbers. Ze zijn niet alleen functioneel maar ook onderscheidend in design. De koelkasten zijn speciaal gemaakt om wijnen op een goede manier in op te kunnen slaan. Houdbaarheid, gebruiksgemak, uitstraling en prijzen staan bij ons centraal. Wilt u te allen tijde kunnen genieten van heerlijke wijnen? Deze op de juiste temperatuur kunnen schenken? Door de juiste temperatuur en rustige omgeving is dit de ideale oplossing om wijnen te kunnen bewaren en vervolgens goed te kunnen serveren! Bekijk onze website of neem contact op voor meer informatie.

Maak a.u.b. uw keuze:

Kijk ook eens bij onze partners