Dé koelboxen specialist van Nederland en België

Wijnkoelkast inbouw of losstaand? Wijnkoeling4you levert het allemaal!

Wijnkoelkast inbouw voor uw keuken nodig? Wilt u wijnen op de juiste serveertemperatuur kunnen bewaren? Ongeacht de soort wijn en de gewenste temperatuur kunnen wij beslist een passende wijnkoelkast inbouw leveren. Wijkoeling4you heeft een nieuwe webshop ontwikkeld met een assortiment met verschillende soorten wijnkoelkasten, van losstaande tot inbouw. Wij werken al vele jaren met het merk Dometic en verzekeren hiermee een goede prijs kwaliteitverhouding. Dometic is een bekend begrip als het gaat om koeling. Naast de functionele eigenschappen biedt dit merk unieke designs. Hierdoor zijn deze beslist een ware toevoeging in ieder interieur. Benieuwd naar de soorten? Bekijk onze webshop of kom gerust langs. Onze wijnkoelkasten staan opgesteld in onze showroom. Hier kunt u de verschillende modellen en bekijken en profiteren van advies op maat. Ons team staat u graag te woord.

Wijnkoelkast inbouw Dometic MaCave S24G

Een  veel gekozen inbouw wijnkoelkast is de Dometic MaCave S24G. Dit is dé perfecte inbouw wijnkoelkast voor verschillende wensen en klanten. Zo bevat deze de volgende eigenschappen:

  • Digitale weergave van temperatuur
  • Touchpad bediening
  • Glazen deur
  • Filter met UV straling
  • Uitschuifbare houten planken

De temperatuur van deze wijnkoelkast is instelbaar van 5 tot 22 graden. Daarnaast bevat deze koelkast een dynamische koelmodus en vochtreservoir.

Wijnkoelkast inbouw voor de echte wijnliefhebber

Een wijnkoelkast inbouw is onmisbaar voor de echte wijnliefhebber. Wanneer wijn namelijk te warm wordt is het minder lekker en in sommige gevallen zelfs niet drinkbaar. Daarnaast kan teveel licht zorgen voor onprettige aroma’s. De kwaliteit van wijnen gaat achteruit door trillingen. Al deze negatieve invloeden worden voorkomen met een wijnkoelkast inbouw. Aarzel niet en bestel deze daarom bij Wijnkoeling4you. Voor 18:00 uur besteld betekent de volgende dag bij u geleverd.

Kijk ook eens bij onze partners