Dé koelboxen specialist van Nederland en België

Wijnklimaatkast van Wijnkoeling4you biedt de beste omstandigheden voor uw wijnen

Wijnklimaatkast aanschaffen om wijnen goed te kunnen bewaren? Bent u een echte wijnkenner en liefhebber? Dan is een wijnklimaatkast van Wijnkoeling4you beslist onmisbaar in uw woning. Een klimaatkast is een kast speciaal voor wijnen waar deze onder goede omstandigheden in bewaard kunnen worden en kunnen rijpen. Zo krijgen de wijnen niet alleen de juiste temperatuur maar ook een stille omgeving. Welke wijnklimaatkast geschikt is voor uw wensen hangt van meerdere factoren af. Graag bieden wij een passende oplossing. Wijnkoeling4you heeft een assortiment met verschillende soorten en maten, van koelkasten tot koelers en serveerkasten. Door ons vele jaren ervaring met koelboxen kunnen wij onze kennis op het gebied van koeling optimaal inzetten. Wilt u onze koelkasten komen bekijken? Kom dan langs in onze showroom. Hier kunnen we al uw vragen beantwoorden en verschillende koelkasten laten zien.

Wijnklimaatkast voor de juiste temperatuur

Wanneer u wijn te allen tijde op de juiste temperatuur wilt bewaren is een wijnklimaatkast een aanrader. Afhankelijk van de grootte van de kast kunnen er meerdere flessen in bewaard worden. Daarnaast is er verschil in opties. Zo kan er bij de ene wijnklimaatkast verschillende temperaturen ingesteld worden. Rode wijn moet immers onder andere omstandigheden bewaard worden dan witte wijn. Met een klimaatkast zijn de wijnflessen altijd gereed om te nuttigen. Benieuwd naar onze soorten? In onze webshop hebben wij deze op een rij gezet. Deze verschillen in:

  • Typen
  • Afwerking
  • Inhoud
  • Opties
  • Model

Door de prachtige designs zijn alle koelkasten toepasbaar in ieder interieur.

Wijnklimaatkast met verschillende temperatuurzones

Wijn bewaren op de juiste temperatuur is belangrijk om er optimaal van te kunnen genieten. Een wijnklimaatkast biedt verschillende temperatuurzones aan. Hierdoor kan iedere wijnsoort hierin bewaard worden en gaan rijpen. Op onze website vindt u verschillende soorten van het merk Dometic. Zo hebben wij de De Dometic MaCave A25G. Dit is een geruisloze, onderhoudsvrije absorptiekoelkast, 100% trillingsvrij, voor langdurige opslag 1 temperatuurzone (regelbaar tussen 8 °C en 18 ºC) met digitale display (ºC/ºF) en elektrische thermostaat. Uitermate geschikt voor de ware levensgenieter en wijnliefhebber! Bestel deze gemakkelijk en snel via de webshop of kom bij ons langs.

Kijk ook eens bij onze partners